Εικόνα ενός δικαστικού σφυριού που βρίσκεται σε ένα γραφείο και στο βάθος υπάρχουν μια θολή κλίμακα και θολά λευκά βιβλία

Χρειάζεστε βοήθεια;

Επικοινωνήστε μαζί μας

Εκπροσώπηση ενώπιον γενικών και ειδικών ανακριτικών υπαλλήλων

Το γραφείο μας αναλαμβάνει την εκπροσώπησή σας ενώπιον όλων των γενικών και ειδικών ανακριτικών υπαλλήλων, δίνοντάς σας τη δυνατότητα καλύτερης παρουσίασης όλων των επιχειρημάτων σας και των πραγματικών περιστατικών της υπόθεσής σας και εξασφάλισης της πλήρους αξιολόγησής τους από τις ανακριτικές αρχές. Ενδεικτικά σας εκπροσωπούμε ενώπιον:

  • της ΕΛ.ΑΣ.
  • του Π.Σ.
  • του ΔΑΣΑΡΧΕΙΟΥ
  • του Σ.Δ.Ο.Ε.
  • του ΤΕΛΩΝΕΙΟΥ

Εκπροσώπηση ενώπιον δικαστικών αρχών

Ενώπιον και των δικαστικών αρχών η άρτια εκπροσώπησή σας είναι ζωτικής σημασίας για την έκβαση της ποινικής δίκης και την επίτευξη αθώωσης ή της όσο το δυνατόν χαμηλότερης ποινής.

Σας παρέχουμε πλήρη υποστήριξη ενώπιον: Πταισματοδίκη, Εισαγγελέα, Ανακριτή
Το γραφείο μας σας εκπροσωπεί ενώπιον όλωντων βαθμίδων των ποινικών δικαστηρίων.

Σε όλες τις παραπάνω περιπτώσεις, χρειάζεται ειδική προσοχή όταν ο εμπλεκόμενος είναι ανήλικος. Στην περίπτωση αυτή ο νομοθέτης θέτει ιδιαίτερες δικλείδες προστασίας του ανηλίκου είτε ενώπιον των ανακριτικών αρχών και υπαλλήλων είτε ενώπιον των δικαστηρίων.

Το γραφείο μας, αναλαμβάνει τη δικαστική επιδίωξη ολοσχερούς αποκατάστασης κάθε ζημίας από τροχαίο ατύχημα με σκοπό την επίτευξη όσο το δυνατόν υψηλότερης αποζημίωσης των πελατών μας. Οι δαπάνες από τραυματισμούς, η απώλεια εισοδημάτων, η επιδίωξη για αποζημίωση λόγω ηθικής βλάβης ή ψυχικής οδύνης σε περιπτώσεις πρόκλησης αναπηρίας ή θανάτου είναι τομέας εξειδίκευσής μας.
Το γραφείο μας αναλαμβάνει υποθέσεις ναρκωτικών, καθώς αυτές απαιτούν ιδιαίτερες ικανότητες έρευνας και πλήρη γνώση του νομοθετικού πλαισίου, κι εσείς μπορείτε να μας εμπιστευτείτε για την καλύτερη εκπροσώπησή σας ενώπιον των ανακριτικών και δικαστικών αρχών. Σε περιπτώσεις κατοχής ή διακίνησης ναρκωτικών ουσιών είμαστε έτοιμοι να σας παράσχουμε άμεση και αποτελεσματική υποστήριξη.